top of page

OM OSS

Eagle Golfcar AB förvärvade Rebykon Golf AB 2020 med ambitionen att driva vidare verksamheten i samma anda – endast utveckla och förädla.

Rebykon Golf AB har i mer än 15 år importerat, hyrt ut och sålt golfbilar till främst golfklubbar och privatpersoner i Sverige.

 

Vi har sedan starten ett unikt koncept där golfklubben hyr golfbilarna och betalar per spelad golfrunda och därmed inte tar någon ekonomisk risk. Golfklubben har ett påslag på hyran och tjänar pengar samtidigt som gäster och medlemmar erbjuds möjlighet att hyra golfbil.
Detta koncept har, inte förvånande, visat sig vara uppskattat vilket fått vår verksamhet att växa.

 

Vid starten erbjöd vi våra kunder ett antal olika bilar som t ex Yamaha, Club Car och EZ-GO. Sedan 2005 har vi uteslutande jobbat med vår bil Eagle E-Go som nu hyrs ut och saluförs som golfbil under namnet EG202. Vi har även ett brett sortiment av nyttofordon och elbilar.

Underbar golfbana

EG202 är således utprovad och utvecklad på den svenska golfbilsmarknaden i mer än 10 års tid. Kvalité och hög driftsäkerhet är avgörande för vår uthyrningsverksamhet, så det har alltid varit prioriterat. Det gör att alla våra kunder kan vara trygga med sin golfbil oavsett om det är en golfklubb med hyresavtal eller en privatperson som köpt någon av våra golfbilar.

Att vi nu tänker litium i våra bilar har att göra med vår strävan efter kostnadseffektivitet och klokt

miljötänk. Mer golfbil för pengarna - det är en drivkraft för oss.
 

Vi har alltid haft en nära och personlig relation till våra kunder och det tänker vi fortsätta med. Det ger en trygghet för våra kunder och skänker glädje och inspiration i vårt arbete.
 

Vi är med dig från tee till green!

bottom of page